Maikel hier, 


Sinds ik ben begonnen met Magic the Gathering in 1995, heb ik een aantal spellen gespeeld, waaronder net als iedereen Warhammer fantasy undead van voor de tomb kings en vampire counts, en een space wolf army met 40K, Ik heb nooit heel veel tegenstanders gehad en degene die ik wel had waren allemaal beter dan mij in welk spel dan ook. Tot aan Na een periode van 10 jaar gestopt met magic en ben ik in 2010 weer terug gegaan Kort daarna heb ik een set dreadfleet op de kop getikt en na de geboorte van miij kleine meid Noa, heb ik tijdens het wachten op haar oogoperatie ook maar meteen een nieuwe set space hulk gekocht.
Nu ben ik weer fanatiek aan het MTGen, ben graag met schilderen bezig van de dreadfleet en spacehulk mineaturen (ja dat kost tijd die ik niet heb dus duurt lang voor alles klaar is). 

Met dit schrijven is de winkel bijna opeationeel en kan de pret beginnen. Mocht je vragen hebben, verneem ik deze graag van je of je kunt me altijd persoonlijk een bericht sturen met een vraag op opmerking. Als ik niet reageer slaap ik anders ben ik aan het werk aan een van mijn webshops.

Maikel Tegelaers, CCGwinkel.nl

CCGwinkel.nl is onderdeel van :
Localhopupshop.nl

Regenboogven 41
5508RK
Veldhoven
KVK 54209749
BTW Nummer :NL001696970B90

Iban : NL04 INGB 0005 8809 61
BIC  : INGBNL2A

Paypal : maikel@localhopupshop.nl