Ik ben altijd al een wargamer geweest…

1994 - 2009: Magic the Gathering komt uit en mijn eerste contact met de zoals mijn vrouw noemt “ alternatieve spellen” is begonnen. Behoorlijk fanatiek zat ik in een kelder van een nabijgelegen spellenwinkel te spelen na school. Magic is nog steeds een van mijn grote liefdes in de branche, maar toch jeukte er iets meer dan alleen stukjes veel te dure (toen al) karton…

Op een gegeven moment kom je in contact met het geweldige Dungeons and Dragons en heb altijd maar een echt karakter gehad. Een paladin. Vriendengroepen komen en gaan en zo kwam er vanuit de D&d groep een wargaming groep.

2010: De tijd van magic is weer aangebroken met nieuwe vrienden en bekenden. Oudjaar 2010 kregen we het idee om een boosterbox elk van Magic te kopen en dit heeft tot hetgeen waar jij nu op zit. Januari 2012 is Localhopupshop.nl begonnen en in 2016 heb ik dan toch echt de keuze gemaakt om de wargaming weer op te pakken op grote schaal en in de vorm van een winkel. Spellenwinkel CCG winkel is geboren, uiteraard met kaarten, want dat was was ik het beste kende.

2 hele weken is CCGwinkel.nl een kaart spellenwinkel geweest… Mantic was de eerste die voorraad verstuurde…

…en Mantic games is nog steeds bij ons in de winkel aanwezig, maar we zijn verder gegaan. Van het product wat we verkopen, proberen we zoveel mogelijk in huis te hebben en proberen juist de spellen in de winkel te hebben die niemand anders heeft. Denk hierbij aan Dungeons and Lasers of het net verkregen Moonstone.

Game store CCGwinkel.nl is meer dan een spellen winkel.

We proberen een ervaring te zijn, zowel op beurzen als tegen mensen die contact met me opnemen voor een goed gesprek, waar het dan ook mag zijn.

Wat is de toekomst van onze game store?

Hele goede vraag, maar ik  denk dat onze spellen winkel nog helemaal niet klaar is en dat 2024 een heel groot jaar voor de winkel gaat worden! Ben je er bij om het mee te maken?

CCGwinkel.nl is onderdeel van :
Localhopupshop.nl

Regenboogven 41
5508RK
Veldhoven
KVK 54209749
BTW Nummer :NL001696970B90
Eori:NL1160662205

Iban : NL04 INGB 0005 8809 61

BIC  : INGBNL2A

Paypal : [email protected]